Lite funderande

Alltså, jag är verkligen inte van vid "singellivet", det gör mig totalt förvirrad faktiskt. Jag var på en fikadejt häromdagen, och nej, det här är inte ett "värsta dejterna i mitt liv"-inlägg. Det var en trevlig dejt, helt otroligt bra.... så nu då? Min första fundering var: ska man messa och tala om att man tyckte det var trevligt? Å ska man då även tala om att man tycker att man ska ses igen? Eller verkar man bara desperat då? Eller kanske snarare, hur lång tid ska man vänta för att visa att man är intresserad men inte desperat????
Jag bestämde mig iaf för att messa dagen efter och tacka för en trevlig fika. Han svarade med att han också tyckte det var trevligt, och att han vill att vi ska ses igen. Naturligtvis svarade ajg då att jag tyckte likadant.
Men nu då? Ligger bollen på min eller hans planhalva? Förväntas jag ta kontakt för nästa dejt, eller ska jag avvakta och se vad han gör, eller inte gör?? har alla singlar det här problemet?? Varför är det så jäkla svårt att dejta???
Dejting är ett fascinerande spel, även om jag inte gillar den typen av spel. Jag har varit hyfsat förskonad från riktigt kassa dejter, däremot har jag haft ett otal dejter som lett ungefär ingenstans. I visas fall har jag fått nya kompisar, i andra har vi aldrig setts igen. Jag har svårt att hitta nån form av känsla och ibland undrar jag lite om det är mig det är fel på. Fast nu vet jag att det inte är det ;) Den här killen jag dejtade... var bra. Smart, trevlig, sunda värderingar, rätt ställe i livet..... visst kändes det lite krystat de första fem minuterna... men sen satt vi i två timmar i solen och drack kaffe och pratade, och allt bara flöt. För en gångs skull var jag glad när jag kom från en dejt, och det höll i sig länge ;)
Så nu är bara frågan, vad händer sen? Hur gör man???